Despre Blog


Povestea Blogului

Blogul meu s-a conturat iniţial pornind de la ideea de jurnal de călătorie.

Totul a început în anul 2013, când plănuiam concediul de vară în Macedonia. Până atunci mai avusesem trei concedii de vară făinuţe şi am realizat că dacă nu aşterni pe hârtie locuri, distanţe şi trăiri, încet încet se vor estompa. 

Aşa că am hotărât ca această experienţă să o mapez în micul meu jurnal de bord, un carneţel în care scriam în fiecare seară ce am văzut şi ce am experimentat pe zi. 

Apoi, datorită locaţiei, aş spune mai puţin comună în care mi-am petrecut concediul, când m-am întors acasă, mulţi prieteni şi cunoscuţi au devenit curioşi să afle de ce Macedonia?  Ce a fost special la ţara aia şi de ce am hotărât să îmi petrec concediul de vară într-o ţară atât de puţin marketată. 

Aici s-a născut momentul în care am luat decizia de a împărtăşi experienţele mele frumoase şi locurile pe care le-am vizitat! www.prinlumepringanduri.com este un blog personal de calatorii, un mic ghid turistic şi nu în ultimul rând, colecţia mea de amintiri pe care le împătrăşesc cu drag cu voi!

Dacă la început articolele sunt mai simpluţe, poate cu nu atât de multe detalii despre trasee, costuri şi alte travel info, pe parcurs am mai învăţat una alta şi încerc să mă perfecţionez încontinuu pentru ca jurnalul meu de bord să vă poată fi de folos şi vouă, cititorilor. 

Pentru orice sugestii sau propuneri vă îndemn să folosiţi cu încredere formularul de contact din partea de jos a blogului.

Sunt Karina Măruşteri Isar şi sper ca articolele şi postările mele să vă trezească pofta de a experimenta cât mai multe locuri minunate! 

Despre Blog Reviewed by Karina on miercuri, iulie 01, 2015 Rating: 5
All Rights Reserved by Prin Lume Prin Gânduri © 2014 - 2021
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Imagini pentru teme create de Blogger. Un produs Blogger.