Noul Proiect de Travel: Here I Hike!




www.hereihike.com

Călătorim la fel dar povestim şi în engleză! Vă invit cu drag la noul proiect: Here I Hike!


A trecut ceva vreme de când nu am mai povestit cu voi aici dar justificarea este cât se poate de onorabilă. De curând, mai exact de Dragobete, am lansat primul proiect împreună cu Alex: www.hereihike.com. Un nou blog, o iniţiativă îndrăzneaţă şi un vis la care lucrăm împreună cu drag.

Here I Hike se adresează atât străinilor dornici să cunoască şi să descopere locuri minunate, cât şi românilor vorbitori de limba engleză, întrucât blogul este scris în engleză. 

Am să vă împărtăşesc un pic din povestea lui. Nu ştiu voi cum sunteţi, dar mintea mea e creaţă când fac duş! Treaba face că în una din seri, mi-a căşunat o idee out of the blue şi repede repede am năvălit de la duş în cameră să mă consult cu al meu partener de drum şi viaţă vis-a-vis de plan, căci vorba aceea, oricât de mult ne place hikingul e important să nu batem câmpii totuşi. :) 

Noi mai discutasem că la un moment dat ar fi fain să fructificăm mai mult ieşirile noastre, blogul şi experienţa. Prima dată am prospectat ideea anul trecut, când coborâsem de pe Triglav şi am cunoscut trei cehi cu care am povestit o seară întreagă fel de fel de lucruri. Ne spuseseră că au fost în România, în Făgăraş, dacă ţin bine minte, prin ceva excursie. Oamenii ar fi preferat să vină singuri dar nu au găsit suficient de multe informaţii şi aşa au ales varianta organizată de un operator. Şi cumva, aşa şi este, e greu ca străin să descoperi România şi mai ales ca hiker. 

Şi acum, revenind la povestea iniţială, i-am zis lui Alex cu un entuziasm maxim că simt eu că acum e momentul să începem! E sentimentul acela că explodezi dacă în secunda aia nu se întâmplă ce ţi-ai propus. Îmi venise ideea de nume, de logo (bine, ulterior logo-ul a suferit uşoare modificări) deja aveam un soi de schemă, apoi am discutat destul de vag şi chiar în seara aia am decis că orice ar fi, că se întâmplă, că nu, eu cumpăr domeniul să fiu sigură! Românul are o vorbă şi nu e în zadar: “bate fierul cât e cald”! Nu lăsa o idee să se transforme într-un gând sortit uitării, fă tot ce îţi stă în putinţă să o fructifici pentru că ideea aceea eşti chiar tu! 

Articolele de pe Here I Hike se vor concentra atât pe descrieri de trasee, prezentări generale şi destinaţii cât şi pe alternative de cazare, informaţii despre mâncare şi articole uşor de digerat cu sfaturi utile pentru România şi alte locuri pe unde am avut sau vom avea ocazia să ajungem. 

Spre diferenţă de cele de pe www.prinlumepringanduri.com unde ideea este mai degrabă de un soi de jurnal de bord cu informaţii utile, articolele de pe Here I Hike vor fi uşor mai structurate, mai scurte şi destul de obiective. Pentru început, vom adapta articole deja existente din Prin Lume Prin Gânduri iar mai apoi vom merge în paralel cu cele două.

Îmi doresc din suflet ca aceste două proiecte să ia amploare, să atragă noi priviri curioase, să stimuleze turismul, mişcarea, un mod sănătos de viaţă, să ne ofere alternative frumoase de petrecere a timpului liber, să redescoperim importanţa naturii şi a lucrurilor simple. 

Aşadar vă invit mai departe să ne fiţi alături şi pe www.hereihike.com şi pagina de facebook: https://www.facebook.com/hereihike


Let the adventure begin! 









Noul Proiect de Travel: Here I Hike! Reviewed by Karina on marți, martie 17, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

All Rights Reserved by Prin Lume Prin Gânduri © 2014 - 2021
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Imagini pentru teme create de Blogger. Un produs Blogger.